Láthatatlan ember

Történetek egy bennünk élő világról

Népességcsökkenés mesterségesen?

2015. július 30. 18:35 - Kolonics Zoltán

Azt az elhatározást, melyet a világ legnépszerűbb embereinek néhánya kezdeményezett és úgy tűnik komoly támogatókkal valóra is váltanak, minden idők legbrutálisabb tömeggyilkosságaként értelmezhetjük.

A történet egy emlékmű felállításával kezdődik egy texasi birtokon. Az kőtábla felirata szerint a világ népességét fél milliárd alatt kell tartani.

A kezdeményezők szerint a véges földi erőforrások szűkössége miatt van minderre szükség. Ez értelmetlennek tűnő, és figyelmet nem érdemlő hír lehetne, ha egyre több forrásból nem hallanánk naponta, hogy milyen pusztítások söpörnek végig a világban, súlyos emberéletek áldozatával. Az egyre több járvány, a természeti katasztrófák és háborúk sora jelzi, hogy valami biztosan nincs rendben.

Valóban lenne egy titkos terv arra, miként tartsák az emlékművön megjelenő 0,5 milliárd alatt a föld lakosságát?

letoltes.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kolo-iro.blog.hu/api/trackback/id/tr157666466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása